Hjem

Om oss

Forberedelser

Reiseruten

Reisebrev

Bilder

Blogg

Nyttige linker

Kontakt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reiseruten [sist oppdatert 12.03.2008]

Vi er en familie på 2 voksne og 3 barn på 8, 11 og 14 år fra Kolbotn som skal reise til
Sørøst-Asia, Australia og Kina fra 20. januar til 10. mai 2008.

20. januar - 17. mars Sørøst-Asia: Thailand, Kambodsja, Vietnam og kanskje Malaysia

Turen starter 20. januar og går først til via London og Hong Kong til Thailand. Her lander vi i Bangkok, overnatter én natt og drar så direkte videre til øya Koh Chang som ligger på grensen mellom Thailand og Kambodsja. Her blir vi 14 dager på Koh Chang Cliff Beach Resort for å avklimatisere oss fra jobb, skole og trening.

Etter 14 dager på Koh Chang planlegger vi å legge turen nordover i Thailand, retning Bangkok og Chang Mai. Etter det avslutter vi Thailand med en uke ved Krabi.

I perioden 19. - 24. februar skal vi til Kambodsja hvor vi bl.a. skal besøke Angkor, den fantastiske steintempelbyen som ble forlatt for over 500 år siden. Vi skal overnatte noe netter på det norskdrevne hotellet Soria Moria i Siem Reap.

Turen går så videre til Vietnam hvor vi planlegger å reise fra Saigon og nordover i innlandet og langs kysten i 3 uker. Første stopp blir Dalat. Deretter følger kystbyene Nah Trang, Hoi An, Hué før vi avslutter i Hanoi og Halong Bay.

17. mars - 15. april Australia: Fra Melbourne til Brisbane

Etter å ha solgt hytta vår på Eggedal blir det ingen hvit påske på oss i år. I stedet blir det en varme og solfylte dager i Melbourne og langs The Great Ocean Road. Her har vi booket inn de første 6 nettene pga. påsken. Barna gleder seg spesielt til vi skal overnatte 3 netter på en lamafarmen Lama Lodge. De neste 3 ukene skal vi loffe rundt i leiebil langs kysten via bl.a. Sydney og videre til Brisbane.

16. april - 8. mai Kina: Guidet tur Beijing - Xian - Guilin - Hong Kong. Badeferie på Hainan.

I Kina har vi blitt anbefalt å ikke reise alene med barn pga. språk og infrastruktur. Vi har derfor valgt en guidet tur for familier med Intrepid Travel som vi bestilte gjennom Kilroy. Her blir det maks 12 personer i reisefølget.

Turen starter i Beijing. Etter å ha fungert som hhv. lærer og undervisningsinspektører for barna kommer rektor alias Petra alias bestemor og skal være med oss på resten av turen. 18. april feirer vi 70 årsdagen til Petra i Beijing. I Beijing møter vi også noen venner av oss. Turen går videre til terrakotta-figurene i Xian, nasjonalparken i Guilin og ender så i Hong Kong den 2. mai.

De siste 4-5 dagene kommer vi sannsynligvis til å dra til den Kinesiske ferieøya Hainan.


 


 

 

Hjem