Velkommen!


Shelldama


Walking on sunshine


Bendiks hamock


Undervannskameraet virker!

Hjem

Om oss

Forberedelser

Reiseruten

Reisebrev

Bilder

Blogg

Nyttige linker

Kontakt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reisebrev nr. 2 [23.1.2008]

Bangkok - Koh Chang

Etter nesten 48 timers reise kom vi til Koh Chang Cliff Beach Resort på øya Koh Chang i Thailand på grensen mot Kambodsja tirsdag 22. januar på ettermiddagen. Etter en enkel frokost ble vi hentet på hotellet i Bangkok av en minibuss vi hadde bestilt via Koh Chang Cliff Beach Resort. 

Landskapet fra Bangkok til Koh Chang var ganske flatt, noen få åssider og veldig grønt og frodig. Langs med veien stod det små åndehus overalt. Det er miniutgaver av templer / altere som buddhistene setter opp for sikre at ikke ånder skal herje rundt i deres hjem. Veistandarden var ganske bra med motorvei nesten helt frem. På veien stoppet sjåføren for å ta en pause, og Mari ble veldig fornøyd da hun så det var en Shell stasjon vi hadde stoppet på.

Etter en kort fergetur fra Laem Ngop kom vi til øya Koh Chang og ikke lenge etter ble vi møtt av mange smilende og bukkende Thailendere som ønsket oss velkommen til hotellanlegget deres.  Her fikk vi en fin bungalow rett ved bassenget og stranda.

Det tok ikke lang tid før gutta var uti bassenget og samtidig fikk innviet det nye vanntette kameraet de fikk til jul. Opp i skråningen lå et annet basseng med fantastisk utsikt over havet og hele bukta. Bendik var så klar for å komme opp dit at han helt glemte høydeskrekken sin da vi kravlet oss opp de første, åpne trappene som ikke var helt etter norsk standard. Vel oppe fikk barna en velfortjent dukkert og Frank en velfortjent øl.

Stranden var som vi hadde drømt om, lang og hvit, og vi fikk oss en liten dukkert før vi gikk for å spise. Nok en gang vrimler det av ansatte som smiler og bringer oss det vi ønsker. Trette og mette går og legger oss og drømmer om de neste 14 dagene vi skal tilbringe her. 

 

 

 

 
 

Hjem