Gutta koser seg med is og hyggelig selskap i bassengbaren


Maya Beach - her var det fint


Den nye sporten vann-fotball


Snorkling på Bamboo Island - høydepunkt!


Tobias på Railey Beach


Fargerik fisk på Phi Phi Island

Hjem

Om oss

Forberedelser

Reiseruten

Reisebrev

Bilder

Blogg

Nyttige linker

Kontakt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reisebrev nr. 9 [17.2.2008]

Ao Nang ved Krabi 12. - 18. februar 2008

Da er vi kommet til vårt siste reisebrev fra Thailand. Vi har de siste seks dagene vært på en fantastisk badeferie på Ao Nang ved Krabi. Dette er et område med et landskap preget av spektakulære kalksteinsfjell som stiger loddrett opp av havet, kritthvite strender og turkisblått hav. Området er et svært populært reisemål for skandinavere, og som to hyggelige amerikanske backpackere vi traff på sa: "This is the place to learn swedish..."

På tirsdag den 12. februar tok vi fly fra Chiang Mai og ned hit. Nok en gang hadde vi reise-englene med oss da vi med knapp margin rakk flybyttet i Bangkok. Vi ankom anlegget Nadivana Serviced Apartments allerede i ett-tiden, så vi fikk allerede da prøvd ut bassenget her på anlegget. Og det falt i smak – et kjempestort basseng med god plass til både å leke og å svømme.

Etter en uke med mye sightseeing i Bangkok og Chiang Mai, var det godt å bare ta livet helt med ro, og det var det alle muligheter til her. Deilig mat på restauranten, gode solsenger til å nyte sola i, en god lydbok på iPoden og et basseng med barkrakker så det var bare å sette seg for å få seg en is eller en ananasshake. Kan man bedre ha det??

Etter et par dager tok vi den første utflukten. Vi tok en longtail-båt ut til Railey Beach og Phra Nang. To deilige hvite strender og ikke så mye annet å finne på enn å nyte det. På Phra Nang fikk vi se mange ganske nærgående aper. Her vare det bare å holde godt fast i mat og drikke så ikke apene rappet det. Det er mye underholdning i slike dyr.

I går, lørdag, dro vi på båttur til Phi Phi. Tidlig opp igjen … og vi ble hentet på hotellet. Nede ved havnen var det fullt av båter som skulle ut med turister på de flotte øyene. Vår båt hadde 30 personer, men med tre svære motorer gikk det unna ut til Phi Phi. Første stopp var snorklig – på med utstyret og uti vannet med oss. Igjen var det en utrolig verden under vann. Båten dro videre etter hvert og vi fikk se litt rundt på øya. På Maya Beach stoppet vi og fikk gått i land. På denne stranden ble filmen ”The Beach” tatt opp. Neste stopp var en deilig lunsj og litt shopping. Så bar det ut i båten igjen for ny snorklig. Siste stopp var Bamboo Island. For en strand!! Dette er en slik strand man ser på bilder. Hvit sand, krystallklart vann og flotte fisk å snorkle etter. Her måtte vi klype oss selv i armen; var dette virkelig?? Dagen hadde gitt oss en stor porsjon opplevelse, masse bading og sol.

En takk til alle de hyggelige som jobber her på anlegget - en flott service og mye latter. Og en stor takk til vår norske hotellsjef Simen, som har gitt oss så mange gode råd om oppholdet her og ikke minst turen vår videre.

Nå er vi igjen ferdig pakket og turen går i morgen tidlig til Bangkok, før vi tirsdag morgen forlater Thailand etter fire uker og drar til Kambodsja. Vi har virkelig fått smaken på Thailand, dette flotte landet med fin natur, god mat og ikke minst de gjestfrie menneskene - hit kommer vi helt sikkert tilbake en annen gang!

 

 

 

  

 

 
 

Hjem