Favorittbassenget vårt på klippen


Masse tid til å lese (les sluke) bøker


Lunsj med gode fruktshaker


Norge - Thailand 3-2


Hvor langt kom steinen denne gangen?

Hjem

Om oss

Forberedelser

Reiseruten

Reisebrev

Bilder

Blogg

Nyttige linker

Kontakt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reisebrev nr. 6 [4.2.2008]

Siste dag på Koh Chang

I dag er vår siste dag på Koh Chang. Så i kveld skal sekkene pakkes. Det passer egentlig greit. I natt har det vært et utrolig regnvær og dagen i dag ser ut til å bli overskyet, men med behagelig temperatur.

To uker her har vært deilig - vi har virkelig fått tid til å slappe av og til og med kjede oss litt. Det har blitt mange timer på solsengene med gode bøker. Særlig er Torbjørn Færøviks "Buddhas barn" å anbefale alle som skal reise i Sørøst Asia - eller bare vil drømme om det!

Men det har jo blitt litt fysisk aktivitet også. Gutta har funnet seg noen fotballkompiser i de thailandske gutta som jobber her på hotellet, så til alle fotballtrenere og oppmenn der hjemme på Kolbotn; gutta holder fotballformen ved like. Kastetrening til håndballen har det også blitt. Utallige steiner har blitt kastet i havet. Markus har absolutt fått inn en kjempe teknikk og kaster utrolig langt. Lengdehopping i sanden har også vært en morsom aktivitet.

Når det gjelder golftreningen til Frank har det dessverre kun blitt med minigolf - men der ble han i hvert fall familiemester :-)

Hva kommer vi til å huske best fra Koh Chang? Helt klart snorkling og fisketuren - helt uforglemmelig, delig mat, rolig tempo og et fantastisk basseng hvor vi har tilbrakt mange timer.

Men nå er vi klare for nye opplevelser. De siste dagene har vi lest mye om Bangkok, og hotell er bestilt. Så neste brev blir fra Bangkok om et par dager.

 

 

  

 

 
 

Hjem