Tobias klar for en hel dag med snorkling og fiske


Sjekk her´a!


Utmerket sted for en god lunsj


Se - jeg har fått fisk!


Markus, Bendik og de andre apekattene...

Hjem

Om oss

Forberedelser

Reiseruten

Reisebrev

Bilder

Blogg

Nyttige linker

Kontakt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reisebrev nr. 4 [29.1.2008]

Båttur med fiske og snorkling

Denne dagen hadde Markus, Bendik og Tobias ventet på siden vi kom hit til Koh Chang; vi skal på båttur til øyene sør for Koh Chang for å fiske og snorkle.

Hotellet ordnet alle forberedelser med å pakke båten vår med mat, drikke, håndklær, fiskeutstyr, dykkemasker og snorkler. Det eneste vi trengte å gjøre var å finne riktig størrelse på svømmeføttene. Så dro vi avsted, oss fem og to hyggelige thailandske karer som kjørte båten og ellers fikset alt.

Første stopp etter en times båtkjøring var for å snorkle. På med utstyret og hopp uti. En utrolig verden åpnet seg for oss under vann. Massevis av tropiske fisker svømte rundt oss, og havbunnen var full av fargerike steiner og koraller i de utroligste former. Markus var helt i hundre og ropte og snakket selv under vann.

Neste post var fiske. Gutta fikk hver sin stang, og så var det bare å kaste ut. Våre thailandske venner fikk nok å gjøre med å ta fiskene av kroken. Det var like greit at de gjorde det, som viste hvilke fisker som var giftige og hvilke som ikke var det. Det ble mye jubel og hoiing, for det er utrolig gøy å få fisk!!! Til tross for mye arbeid for guidene våre med agning og kroking bare smilte og lo de hele tiden.

Ved lunsjtider dro vi til en liten strand på en liten øy for å spise og snorkle. De som har sett Robinson på TV kan forestille seg hvordan det så ut der. Hvit sand, krystallklart turkist vann og regnskog rett bak "vår" strand. Vi ble servert fried rice, og fikk verdens beste ananas til dessert. Det ble masse tid til snorkling også, og her begynte Bendik virkelig å få sansen for det. Han var nesten ikke til å få opp av vannet, helt oppslukt av alle fiskene.

Så dro vi videre til en ny liten øy for å snorkle mer. Det var nesten ikke til å tro, men her var det enda mer fargerik fisk og havbunnen så ut som et fantasilandskap hentet fra filmen Nemo. Restene etter lunsjen brukte vi til å mate fiskene, og da kokte det av fisk rundt båten.

På veien tilbake stoppet vi ved noen klipper, og der var det fullt av små, ville aper. Vi ga dem ananas-skallet fra lunsjen, og skal si det ble apefest!

I 5-tiden var vi tilbake, fulle av inntrykk og en smule solbrente, men dette var garantert en av de store dagene vi vil huske fra turen vår.

 
 

Hjem