Livet er herlig!


Kongen av boblebadet


Lunsj på strandaBendik koser seg på strandaBungalowen vår

Hjem

Om oss

Forberedelser

Reiseruten

Reisebrev

Bilder

Blogg

Nyttige linker

Kontakt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reisebrev nr. 3 [26.1.2008]

Hverdagen vår på Koh Chang

Vi har nå vært på Koh Chang Cliff Beach Resort i 5 dager og begynner å få en slags hverdag her på øya. Dagen starter i 9-tiden med verdens beste frokost - her er det alt man kan ønske seg fra frisk frukt, omeletter av alle slag, pannekaker (Markus sin favoritt) til pølser, nudelretter osv.

Etter frokost starter vi dagens første badeøkt. Bassenget oppe på klippen er favoritten vår, og her er det ikke akkurat fullt, stort sett har vi det for oss selv. Lydbøker og vanlige bøker går også unna. Tobias har lest ut to mursteiner allerede :-) Dagens trim blir det også tid til - alle må ta minst 30 lengder i bassenget.

Lunsjen inntas på restauranten her på anlegget. Maten er igjen helt fantasisk og servicen på topp. Frank, Tobias og Mari er hekta på Thai-mat, mens de to minste foretrekker det italienske kjøkkenet. Men vi er imponert over hvor mye de tør å smake på, og selv den sterkeste maten smaker ikke så verst.

Ettermiddagen er vi på stranda eller en tur på bassenget igjen. Markus elsker å snorkle og se på alle de fine fiskene her. Mari liker godt å ligge i en av anleggets mange hengekøyer og bare nyte livet. Frank løper gjerne rundt med kameraet for å få de beste bildene (til litt irritasjon for gutta...) Litt sent på ettermiddagen er det gjerne litt leksearbeid. Bendik er ivrig med matteleksa og står han fast hjelper Tobias til. Vi har en fin plass utenfor huset vårt der gutta kan sitte med leksene.

Flere kvelder har vi vært nede på stranda til solnedgangen - et imponerende syn. Senere på kvelden går vi inn til "byen" en tur. Den starter rett utenfor anlegget her og er en lang gate full av små butikker, folk, restauranter, mopeder, songthaew (pickup-taxi med benker på lastplanet), internettkafeer og barer. Ikke mye fristende å shoppe her, så det slipper vi å bruke tid på. Vi er gjerne innom en internettkafe for at gutta skal kunne MSN´e litt med venner, vi titter innom vg.no for å se om noe er skjedd hjemme, og ikke minst er vi innom hjemmesiden for å sjekke bloggene. Det er alltid like spennende å se om det har kommet noen nye hilsener. Kjempeglade for alle hilsener vi har fått, både i bloggen og på mail.

Til slutt stikker vi innom 7eleven og kjøper oss nudelbokser til kveldsmat. De nytes på sofaen sammen med en film eller et spill (yatzy er populært om dagen). Så er dagen over, og en god natts søvn ligger foran oss. Skal bare få ut vår faste gekkovenn som er i taket her om kvelden og skrive et reisebrev før vi sovner :-)

 
 

Hjem