Familien på sykkeltur fra Dalat til Nha Trang


Syklene rigges til avreise


Bendik på vei nedover bakkene


Her går det unna


Fantastisk utsikt med veien i bakgrunnen


Markus i mål etter 75 km på sykkelen!

Hjem

Om oss

Forberedelser

Reiseruten

Reisebrev

Bilder

Blogg

Nyttige linker

Kontakt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reisebrev nr. 15 [2.3.2008]

Sykkeltur fra Dalat til Nha Trang
29. februar 2008

Sekkene var pakket og vi var klare for avreise fra Dalat. Denne gangen skulle vi bruke sykler for å komme til vårt neste mål. Turen var bestilt på et lokalt reisebyrå og tidlig på morgen kom våre to guider og sjåfør for å hente oss. Turen fra Dalat til Nha Trang nede ved kysten var på i alt 150 km og omtrent halvparten av dette skulle tilbakelegges på sykkel.

Etter en times bilkjøring stoppet vi og tok syklene ut av bilen og så var det bare å sette seg oppå og begynne å sykle. De første to milene var det mye oppoverbakke og det var kjempe tungt. Lenge siden vi har syklet og kondisen har kanskje vært bedre... Men endelig nådde vi toppen på 1600 m.o.h. Her var det tåkete og kaldt, men med 35 km med nedoverbakke foran oss var det bare å glede seg.

Et fantastisk landskap med fjell, den grønneste jungel, og fosser kunne vi nyte mens vi suste nedover. Veien var helt ny og nesten uten trafikk, så dette var bare helt nydelig. Temperaturen ble også mye bedre etter hvert som vi kom nedover i dalen. Etter halvannen times kjøring med nedoverbakker kom vi til en liten landsby og kom oss av syklene litt stive i kroppen og fikk oss en velfortjent lunsj.

Etter lunsjen var det bare å komme seg opp på sete igjen - og det gjorde vondt!!! To mil syklet vi gjennom vietnamesiske landsbyer. Langs hele veien stod små barn og ropte "hallo" til oss og vinket. I følge Frank var det neste som på Birken.

Kjempe slitne, men super glade for å ha gjennomført, var sykkelturen over etter omlag 75 km. Detter hadde vært en flott opplevelse og en utrolig fin måte å oppleve Vietnam på. De siste tre milene ble vi kjørt i bilen frem til Nha Trang. Nå skal vi bare slappe av og bade og kose oss i 5 dager. Tusen takk til Kari i Tromsø for kjempe bra tips om denne sykkelturen :-)

 
 

Hjem